[번역/해석] Principles of Cooking (조리의 원리) - Moist-Heat Cooking (습식조리) & Dry-Heat Cooking (건식조리)
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목차

Principles of Cooking
조리의 원리

Moist-Heat Cooking. 습식조리

Dry-Heat Cooking. 건식조리.

본문내용

는 자르는 것은 쉽게 해준다.
Foods are fried when they are cooked in fat or oil.
구운 음식들은 기름 또는 오일에서 구워진다.
The result is a pleasant, nutty flavor.
그 결과 좋고 견과류와 비슷한 맛이 난다.
Sauteed items are shallow fired;
소테는 살짝 익힌 것이다.
deep frying involves complete immersion of the food into the fat or oil.
바삭바삭하게 튀긴 것은 완전히 음식을 기름 또는 오일에 담구는 것이다.
In the latter case it is important to ensure that grease does not penetrate the item being cooked.
후자의 경우 반드시 기름이 요리과정 중에 음식에 침투되지 않게 하는 것이 중요하다.
This is accomplished in one of two ways:
이는 두 가지 방법 중에 하나로 완성된다.
Either the food is coated with a protective covering or the food is cooked at a temperature high enough that the food emits a barrier of steam to prevent the fat from penetrating the food.
음식을 보호하기위해 껍데기로 감싸거나 기름이 음식을 뚫고 들어가는 것을 막기 위한 증기벽을 내뿜기에 충분히 높은 온도에서 요리하면 된다.
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  • 등록일2012.11.07
  • 저작시기2012.11
  • 파일형식한글(hwp)
  • 자료번호#774764
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